Project Description

Бета | 21. 06. 2017 – 16:16ч

Демократска странка Србије (ДСС) изабрала је Велимира Гавриловића за председника Градског одбора те странке у Београду, док је за председника новосадског одбора избран Бојан Радојевић, саопштено је данас.

Demokratska stranka Srbije

Како се наводи избор новог руководства је и део припреме за београдске изборе, јер су Београду потребне промене, а „ДСС ће понудити јасну кадровску и програмску алтернативу“.

Гавриловић је рођен 1976. године, дипломирао је на Економском факултету у Београду, завршио је и међународне мастер студије „Пословна економија и управљање“, а завршио је и низ специјалистичких програма из области управљања, јавних финансија и јавног избора, транзиције, међународних економских односа и политика страних улагања.

Од 2002. до 2008. године радио је у Министарству за економске односе са иностранством, односно у Министарству економије и регионалног развоја, а од 2009. године ради у приватном сектору. Радојевић је рођен 1973. године, дипломирао и магистрирао је на Природно-математичком факултету у Новом Саду где је и радио на предмету Методологија научног рада и географски информациони системи. Радио је и у приватном и у јавном сектору.