У четвртак 16. новембра, на Ђурђиц, 2017. године у 17 часова, Градски одбор Демократске странке Србије у Новом Саду је свечано отворио нове страначке просторије. Ново седиште новосадског ДСС налази се у Улици Козачинског број 1.

После освештавања одржан је и коктел коме су присуствовали велики број чланова и симпатизера Странке, председник ДСС Милош Јовановић и гости из других странака.

У поздравном говору, председник Градског одбора Бојан Радојевић је рекао да су ово треће просторје ДСС у Новом саду и да је свако име улице у којој је ДСС до сада становао носило одређену енергију. Улица Козачинског слути на просвећеност, неустрашивост и победу. Призвавши заштитника Странке Светог Ђорђа у помоћ, пожелео је напредак у даљем раду Одбора.

Председник ДСС Милош Јовановић је рекао да није било једноставно сачувати ДСС поред многих који су желели да та странка пропадне. Огроман посао који је урађен у претходним месецима се углавном споља ни не види, јер представља темеље за будуће деловање. Странка је сачувала своју политику и уз озбиљну традицију и смену генерација има све што јој треба да уради важне ствари за Србију.